Bli medlem

Vill du också vara med och driva en positiv förändring i Diversity byX? I så fall är du varmt välkommen att bli medlem! Det är helt kostnadsfritt, det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här under. Därefter blir du inbjuden till vår fysiska nätverksträffar där du får ta del av inspiration och kunskap och möjlighet att knyta nya kontakter.

Dessutom blir du inbjuden till vår LinkedIn-grupp där våra medlemmar kan dela med sig av karriärmöjligheter eller ta hjälp av varandras kompetens för att komma vidare i en utmaning.

Hoppas att vi ses!

Bli en del av Diversity byX

Vill du vara med och verka för mer mångfald genom initiativet Diversity byX? Bli medlem eller sponsrande partner! Medlemskapet är kostnadsfritt. När vi fått in dina kontaktuppgifter bjuder vi in dig till vår LinkedIn-grupp och våra kommande fysiska träffar. Fyll i formuläret till höger.

Här kan du läsa mer om att bli medlem samt våra partnerskap.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vårt nätverk

Så kommer du igång

1
Läs om initiativet och våra mål här på webbplatsen.
2
Kontakta oss via vårt kontaktformulär nedan, antingen som visat intresse för att bli medlem eller sponsrande partner.
3
När vi har fått ditt email så bjuder vi in dig till vår LinkedIn-grupp samt till våra kommande nätverksträffar.
4
Som sponsor och partner till initiativets nätverksträffar så visar vi även er logga samt länkar till er hemsida på Diversity byX webbplats.
5
Bolaget bör starta ett eget initiativ internt och aktivt börja jobba med mångfald. Detta bör visualiseras på bolagets hemsida samt tydligt beskriva att det är ett initiativ i samverkan med Diversity byX.
6
Som bolag förväntas du jobba mot egna uppsatta mål, dela ert nätverk och lediga positioner samt bidra i nätverkandet och kunskapsutbytet som Diversity byX står för.
7
Som bolag blir du även inbjuden att vara med och påverka Diversity byX.