Nya kontakter

Vi är övertygande om att vi får till en snabbare förändring mot mer mångfald och jämställdhet om vi lär av varandra och delar med oss av våra erfarenheter. Genom ett utökat nätverk och samtal kan vi också hjälpa varandra att ta nya steg i karriären, oavsett om vi är nya i arbetslivet eller om vi har arbetat en längre tid. Bland våra medlemmar finns en oerhört stor kunskap och därför uppmuntrar vi alla att ta kontakt och boka upp individuella möten för att diskutera och bredda sitt nätverk.

Kanske är du ny i karriären och vill samtala med någon mer erfaren som gjort en inspirerande resa? Kanske är du en entreprenör som vill diskutera investeringar med någon som är kunnig inom området? Eller är du en erfaren ledare som vill få nya insikter och kunskap från någon med speciell expertis? Vi vill helt enkelt att Diversity byX ska vara en mötesplats där medlemmarna ges möjlighet att fördjupa relationer och de fysiska nätverksträffarna är ett perfekt tillfälle att lära känna övriga medlemmar.

Du kan också använda initiativets Linkedin-grupp för att ställa frågor eller få input på en utmaning för att på så sätt komma i kontakt med någon som har rätt kompetens.

Bli en del av Diversity byX

Vill du vara med och verka för mer mångfald genom initiativet Diversity byX? Bli medlem eller sponsrande partner! Medlemskapet är kostnadsfritt. När vi fått in dina kontaktuppgifter bjuder vi in dig till vår LinkedIn-grupp och våra kommande fysiska träffar. Fyll i formuläret till höger.

Här kan du läsa mer om att bli medlem samt våra partnerskap.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vårt nätverk