Nätverksträffar

Vi tror att det fysiska mötet är en viktig del i att skapa nya relationer och kontakter för att driva en positiv förändring. Därför bjuder vi en gång i kvartalet in alla medlemmar till en träff hos något av de bolag som är en del av initiativet. Här får du möjlighet att skapa nya relationer som kan hjälpa dig framåt.

Under träffarna vill vi inspirera genom att olika personer får möjlighet att dela med sig av sin karriärresa, sitt bolagsbyggande eller sin idé kring investeringar. Under en träff kan det också vara fokus på en specifik fråga kring mångfald med breakout-sessions och diskussioner. Vi ses ofta för lunch eller för en AW för att främja nätverkandet samt att vi ibland har inbjudna talare som inspirerar till vidare diskussioner.

Bli en del av Diversity byX

Vill du vara med och verka för mer mångfald genom initiativet Diversity byX? Bli medlem eller sponsrande partner! Medlemskapet är kostnadsfritt. När vi fått in dina kontaktuppgifter bjuder vi in dig till vår LinkedIn-grupp och våra kommande fysiska träffar. Fyll i formuläret till höger.

Här kan du läsa mer om att bli medlem samt våra partnerskap.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vårt nätverk